П’яний водій став винуватцем смертельного ДТП у Київській області (ФОТО)

Подробиці аварії розповіли в прокуратурі

У Київській області арештували водія, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв ДТП, в якій загинув 17-річний підліток. Подробиці смертельної аварії розповіли в регіональній прокуратурі, передають "Коментарі".

Дорожньо-транспортна пригода сталася у Вишгородському районі Київської області 26 лютого. Слідство встановило, що 19-річний водій керував автомобілем "ВАЗ 2107", перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. На автомобільній дорозі між селами Блідча та Леонівка він не впорався з керуванням і виїхав в кювет. Автомобіль врізався в дерево та перекинувся.

Внаслідок ДТП від отриманих травм помер на місті 17-річний пасажир. Інші чотири пасажири, серед яких восьмирічна дитина, отримали травми та доставлені до лікарні.

Водію, який скоїв смертельну ДТП, повідомили про підозру за фактом порушення Правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило загибель дитини. Мешканця Київської області заарештували. Молодику загрожує до десяти років тюрми з позбавленням права керувати транспортом на такий самий строк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві розслідують ДТП, в якій постраждало двоє людей. Аварія з потерпілими сталася на Рибальському острові на вулиці Набережно-Рибальська. Водій автомобіля BMW рухався в напрямку вулиці Електриків, де врізався в автомобіль Ford, який рухався попереду в попутному напрямку. Внаслідок цього автомобіль BMW виїхав за межі проїжджої частини, перекинувся та врізався в електроопору.

Нагадаємо, у Бориспільському районі Київської області іномарка збила пішохода. ДТП сталася на одній із вулиць у місті Яготин. На пішохідному переході 31-річний водій Toyota збив людину. Внаслідок ДТП 36-річного чоловіка з травмами госпіталізували до лікарні.

Читайте також, що на трасі Київ — Одеса сталася смертельна ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися