Під Києвом під час пожежі врятували літню жінку

Подробиці розповіли рятувальники

В Бучанському районі Київської області сталася пожежа в житловому будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася сьогодні, 2 березня, у селищі Стоянка на Житомирському шосе у Білгородській територіальній громаді. По прибуттю рятувальники приступили до гасіння пожежі на другому поверсі житлового будинку.

Через велике задимлення рятувальники почали проводити евакуацію мешканців будинку, під час якої врятовано жінку 1949 року народження. Пенсіонерка медичної допомоги не потребувала. Загасити пожежу вдалося за пів години. Причину пожежі встановлюють. Жертв та постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва сталася пожежа на станції технічного обслуговування, розташованій на території заводу. Загасити пожежу на площі 100 квадратних метрів вдалося за пів години. Причину пожежі встановлюють. 

Нагадаємо, в Борисполі стався вибух, який вщент зруйнував котельню. Вибух прогримів на вулиці Броварській. Внаслідок вибуху зруйновані дах та стіна котельні. Загиблих та потерпілих немає. Причини вибуху встановлюють.

Читайте також, що у Києві сталася пожежа в багатоквартирному житловому будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися