У гуртожитку в Києві прогримів вибух та сталася пожежа (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Печерському районі Києва прогримів вибух та сталася пожежа в гуртожитку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася сьогодні, 2 березня, на вулиці Предславинській, 34. По прибуттю рятувальники з’ясували, що пожежа виникла в одній із квартир на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Пожежа супроводжувалась сильним задимленням. Рятувальники приступили до евакуації людей та гасіння пожежі. Під час розвідки врятували трьох людей, а також вивели на свіже повітря п’ятерих дорослих та одну дитину з верхніх поверхів квартири, де сталася пожежа.

Загасити пожежу вдалося за годину. Загоряння сталось внаслідок вибуху пропанового балона, але остаточну причину виникнення пожежі встановлюватимуть правоохоронці. Жертв та постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва сталася пожежа на станції технічного обслуговування, розташованій на території заводу. Загасити пожежу на площі 100 квадратних метрів вдалося за пів години. Причину пожежі встановлюють. 

Нагадаємо, в Борисполі стався вибух, який вщент зруйнував котельню. Вибух прогримів на вулиці Броварській. Внаслідок вибуху зруйновані дах та стіна котельні. Загиблих та потерпілих немає. Причини вибуху встановлюють.

Читайте також, що у Києві сталася пожежа в багатоквартирному житловому будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися