На Оболоні сталася жахлива смертельна ДТП (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про аварію

В Оболонському районі Києва сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про аварію розповіли очевидці та в поліції, передають "Коментарі".

За даними очевидців, ДТП сталася поблизу станції метро "Оболонь". Вщент розбилися три автомобілі. Аварію на перехресті Оболонського проспекту та Героїв полку "Азов" спровокував водій автомобіля "Тесла", який летів на червоне світло світлофора та протаранив два автомобілі — Audi та Toyota.

В поліції Києва повідомили, що внаслідок ДТП загинув 22-річний оперуповноважений сектору розкриття злочинів, учинених іноземцями та відносно них відділу кримінальної поліції Оболонського управління поліції Головного управління Національної поліції в місті Києві. Інших подробиць аварії правоохоронці поки що не повідомляють.

Очевидці оприлюднили фото та відео жахливої ДТП на Оболоні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва сталася пожежа на станції технічного обслуговування, розташованій на території заводу. Загасити пожежу на площі 100 квадратних метрів вдалося за пів години. Причину пожежі встановлюють. 

Нагадаємо, в Борисполі стався вибух, який вщент зруйнував котельню. Вибух прогримів на вулиці Броварській. Внаслідок вибуху зруйновані дах та стіна котельні. Загиблих та потерпілих немає. Причини вибуху встановлюють.

Читайте також, що у Києві сталася пожежа в багатоквартирному житловому будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися