У річці в Київській області знайшли тіло невідомого потопельника

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Білоцерківському районі Київської області в одній з водойм знайшли тіло невідомого потопельника. Про це повідомили в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, тіло чоловіка виявив поліцейський офіцер Фурсівської територіальної громади у суботу, 4 березня.

"Правоохоронець раптово виявив посеред річки тіло, після чого викликав на місце слідчих та рятувальників. Наразі оперативники встановлюють особу загиблого", — заявили в Національній поліції України в Київській області.

Інших подробиць надзвичайної події правоохоронці не повідомляють. Місцевих мешканців закликали в разі володіння будь-якою інформацією щодо потопельника, звернутися до поліції на спецлінію "102".

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва перехожий майже до смерті побив підлітка. На вулиці до 16-річного хлопця почав чіплятись молодик, який спровокував конфлікт та побив його. Лише коли хлопець втратив свідомість незнайомець пішов геть. Інцидент стався на вулиці Дніпровська набережна. Нападника розшукали та затримали. Ним виявився 19-річний киянин. Поліцейським молодик заявив, що побив підлітка через те, що йому не сподобався його зовнішній вигляд. Потерпілого підлітка з численними травмами до лікарні забрала "швидка".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в селищі під Броварами чоловік облив себе бензином і підпалив на очах у дружини. Спроба суїциду трапилась у селищі Красилівка. Потерпілого 60-річного чоловіка з тяжкими опіками забрала до лікарні "швидка.

Читайте також, що п’яний водій став винуватцем смертельного ДТП у Київській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися