У Київській області у страшній пожежі загинув чоловік (ФОТО)

Причиною загоряння могла стати несправність пічного опалення

Правоохоронці з'ясовують причини пожежі, що призвела до загибелі людини. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Увечері 14 березня до поліції звернувся житель села Літочки і повідомив, що загорівся сусідній будинок. Поліція встановила, що в результаті пожежі загинув 42-річний чоловік, який проживав у цьому будинку.

За попередніми даними, причиною пожежі могла стати несправність пічного опалення. Остаточний висновок згодом нададуть рятувальники.

За фактом загибелі чоловіка слідчі розпочали досудове розслідування щодо порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки або техногенної безпеки.

Поліція Київської області застерігає громадян перевіряти справність роботи електроприладів, пічного опалення та вентиляційних систем, дотримуватися правил протипожежної безпеки.

Нагадуємо, що в Деснянському районі Києва сталася пожежа у підземному паркінгу. Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли тіло загиблого чоловіка. Причину та обставини пожежі встановлюють правоохоронці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися