На Троєщині під час пожежі у паркінгу загинув чоловік (ФОТО)

Що про надзвичайну ситуацію розповіли рятувальники

У Деснянському районі Києва сьогодні, 7 березня, сталася пожежа у підземному паркінгу. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася на житловому масиві Троєщина у підсобному приміщенні окремо розташованого підземного паркінгу на проспекті Червоної калини, 68. Загасити пожежу вдалося менш ніж за годину. Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли тіло загиблого чоловіка. Причину та обставини пожежі встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, у Печерському районі Києва прогримів вибух та сталася пожежа в гуртожитку на вулиці Предславинській, 34. По прибуттю рятувальники з’ясували, що пожежа виникла в одній із квартир на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Пожежа супроводжувалась сильним задимленням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва сталася пожежа на станції технічного обслуговування, розташованій на території заводу. Загасити пожежу на площі 100 квадратних метрів вдалося за пів години. Причину пожежі встановлюють. 

Читайте також, що у Києві прогримів вибух газу і сталася масштабна пожежа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися