У Києві прогримів вибух і сталася масштабна пожежа (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Дніпровському районі Києва після вибуху сталася масштабна пожежа у приватному житловому будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, на території приватної садиби стався вибух газу в двоповерховій допоміжній господарській споруді. Під час розвідки рятувальники знайшли тіло загиблого 79-річного власника будинку.

Пожежу на вулиці 30-й Садовій на площі 150 квадратних метрів гасили 2,5 години. Основною складністю гасіння пожежі стало те, що конструкції господарчої будівлі дерев'яні. Це дозволяло вогню швидко поширюватись. Крім того, через відсутність  пожежних гідрантів рятувальникам доводилось здійснювати постійний підвоз води. Остаточну причину вибуху та обставини загибелі пенсіонера встановлять правоохоронці.

У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві оприлюднили також відео з місця гасіння масштабної пожежі.

Нагадаємо, у Печерському районі Києва прогримів вибух та сталася пожежа в гуртожитку на вулиці Предславинській, 34. По прибуттю рятувальники з’ясували, що пожежа виникла в одній із квартир на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Пожежа супроводжувалась сильним задимленням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва сталася пожежа на станції технічного обслуговування, розташованій на території заводу. Загасити пожежу на площі 100 квадратних метрів вдалося за пів години. Причину пожежі встановлюють. 

Читайте також, що у Київській області сталися масштабні пожежі в екосистемах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися