У Києві в страшній ДТП загинув мотоцикліст (ФОТО)

У столиці розслідують автопригоду, в якій загинув мотоцикліст

У Києві слідчі розслідують дорожньо-транспортну пригоду, що призвела до загибелі мотоцикліста. В результаті зіткнення мотоцикла з автомобілем, водій двоколісного транспорту помер у кареті швидкої допомоги. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Вчора ввечері до поліції Києва надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Сім'ї Кульженків. На місце події виїхали слідчо-оперативна група, патрульні та медики.

Поліцейські встановили, що 27-річний водій мотоцикла Kawasaki, який рухався в напрямку вулиці Полярної, зіткнувся із задньою частиною автомобіля Skoda, що рухався в попутному напрямку та здійснював розворот у дозволеному місці. Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав численні тілесні ушкодження, від яких помер у кареті швидкої допомоги.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого.

У рамках кримінального провадження будуть проведені відповідні експертизи для встановлення обставин та причин ДТП.

Нагадуємо, що слідчі столичної поліції розслідують смертельну дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинув мотоцикліст. Водій мотоцикла не впорався з керуванням, впав на проїзну частину дороги і вдарився головою об автомобіль, що їхав у зустрічному напрямку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися