В Києві у смертельній аварії загинув мотоцикліст (ФОТО)

Мотоцикліст впав із двоколісного транспорту на проїзну частину дороги та вдарився головою об автомобіль

Слідчі столичної поліції розслідують смертельну дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинув мотоцикліст. Мотоцикліст не впорався з керуванням, впав на проїзну частину дороги і вдарився головою об автомобіль, що їхав у зустрічному напрямку. Про це повідомляє поліція Києва.

Сьогодні вранці на спецлінію 102 надійшло повідомлення про ДТП з потерпілим на вулиці Академіка Заболотного у Голосіївському районі Києва. На місце події виїхали слідчі, патрульні та медики. 

Встановлено, що водій мотоцикла Suzuki не впорався з керуванням на дорозі та впав із двоколісного транспорту. При падінні він вдарився головою об автомобіль Ford, за кермом якого перебував 22-річний вінничанин.

В результаті аварії мотоцикліст отримав тяжкі травми і помер у лікарні. Ним виявився 41-річний киянин.

За даним фактом слідчі органи відкрили кримінальне провадження за ознаками порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого. 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Досудове розслідування триває та з'ясовуються всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадуємо, що винуватця смертельної ДТП біля ТРЦ Sky Mall у Києві засуджено до десяти років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися