На Київщині в ДТП постраждала вагітна жінка

Що відомо про аварію

У Білоцерківському районі Київської області автомобіль збив вагітну жінку. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

За даними правоохоронців, дорожньо-транспортна пригода сталася у Сквирі. Сьогодні, 15 березня, водій автомобілю Renault скоїв наїзд на вагітну жінку. Потерпілу 27-річну жінку забрали з місця ДТП до лікарні. На місці аварії обставини ДТП з’ясовують співробітники Білоцерківського управління поліції Київської області.

Нагадаємо, у Білоцерківському районі Київської області сталася ДТП з постраждалими. Поблизу села Устимівка очевидцем аварії став поліцейський, який їхав до поліцейської станції в селі Ковалівка. Правоохоронець побачив пошкоджений автомобіль, зупинився та з'ясував, що медики на під'їзді. Першу медичну допомогу потерпілим в ДТП надав саме поліцейський за допомогою інших водіїв. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом небезпечні розваги призвели до смерті дитини. Трагедія сталася в Бучанському районі Київської області. У Вишневому загинув від ураження струмом 13-річний підліток. На залізничному вокзалі на даху товарного потяга двох підлітків уразило електричним струмом. Один з хлопців загинув на місці, а його товариш отримав опіки обличчя першого ступеня та гострий шок. Тіло загиблого підлітка з даху потяга довелося знімати рятувальникам. 

Дивіться також відео, як у Києві в ДТП потрапила маршрутка та ще три автомобілі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися