У Київській області сталася ДТП з постраждалими (ФОТО)

Що відомо про аварію

У Білоцерківському районі Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

За даними правоохоронців, аварія сталася поблизу села Устимівка в суботу, 11 березня. Очевидцем ДТП став поліцейський, який їхав до поліцейської станції в селі Ковалівка. Правоохоронець побачив пошкоджений автомобіль, зупинився та з'ясував, що медики на під'їзді.

Першу медичну допомогу потерпілим в ДТП надав саме поліцейський за допомогою інших водіїв. До приїзду медиків правоохоронець підтримував у своєму автомобілі 34-річну пасажирку. Капітан поліції також допоміг транспортувати постраждалих в ДТП до автомобілю швидкої допомоги. Спільно з працівниками Патрульної поліції офіцер охороняв місце аварії до приїзду слідчих.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом небезпечні розваги призвели до смерті дитини. Трагедія сталася в Бучанському районі Київської області. У Вишневому загинув від ураження струмом 13-річний підліток. На залізничному вокзалі на даху товарного потяга двох підлітків уразило електричним струмом. Один з хлопців загинув на місці, а його товариш отримав опіки обличчя першого ступеня та гострий шок. Тіло загиблого підлітка з даху потяга довелося знімати рятувальникам. 

Нагадаємо, у Києві внаслідок ракетного обстрілу російських окупантів є влучання в об’єкт інфраструктури у Голосіївському районі столиці. У Святошинському районі Києва уламками ракети поранено три людини. Їм надали медичну допомогу. Також рештки збитої ракети пошкодили автомобілі. Під час ракетної атаки в столиці частково вводили екстрені відключення електроенергії.

Дивіться також відео, як у Києві в ДТП потрапила маршрутка та ще три автомобілі.

Читайте також, що на автомобільній трасі Київ — Житомир на смерть збили пішохода.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися