У Київській області з пожежі врятували чоловіка та його кота (ФОТО)

Займання сталося на газовій плиті внаслідок підгоряння їжі

У Київській області з задимленої квартири врятовано чоловіка та його кота. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

19 березня о 22:23 до оперативно-диспетчерської служби Броварського району надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир на 8-му поверсі  житлового будинку в місті Бровари на вулиці Марії Лагунової.

По прибуттю рятувальники встановили, що займання сталося на газовій плиті внаслідок підгоряння їжі. 

У квартирі було виявлено чоловіка 1959 року народження, якого рятувальники вивели на свіже повітря та передали працівникам медичної служби. Також під час огляду приміщення було виявлено кота. Тварину передали власнику.

Пожежу було локалізовано о 22:34 та ліквідовано о 22:36. До гасіння займання було залучено 10 чоловік особового складу та 3 одиниці  техніки.

"Шановні громадяни! До Служби порятунку часто надходять виклики щодо пожеж внаслідок подібних обставин. Будьте обачними й обережними під час приготування їжі на газових плитах. Не залишайте на плиті їжу без нагляду, це може спричинити пожежу та завдати шкоди вам і оточуючим!" - нагадують у ДСНС.

Нагадуємо, що в Оболонському районі столиці на території комунального підприємства згоріли приватні автомобілі. Пожежа сталася на території комунального підприємства "Плесо".

На вулиці Приозерна згоріли два приватні автомобілі "ВАЗ 2106" та "ЗАЗ Славута". Загасити пожежу вдалося за півгодини. Внаслідок пожежі в автомобілях пошкоджено салон та лакофарбове покриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися