У Києві в закинутій недобудові виявили немовля (ФОТО)

На столичному Печерську дитина жила в жахливих умовах

На Печерську в Києві співробітники поліції вилучили немовля, яке жило в жахливих умовах. Профільні служби передали п'ятимісячного хлопчика до медичного закладу. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

До Печерського районного у місті Києві центру соціальних служб надійшло анонімне повідомлення про те, що на вулиці Бойчука в антисанітарних умовах живе дитина. На місце події прибули ювенальні поліцейські Печерського управління поліції разом із соціальними працівниками.

За вказаною адресою правоохоронці виявили закинуту недобудову з антисанітарними умовами, непридатними для проживання, з відсутністю будь-яких комунікацій. У будівлі проживали 36-річна жінка та п'ятимісячний хлопчик.

Через загрозу життю та здоров'ю малюка поліція спільно зі спецслужбами передала дитину під нагляд лікарів. Наразі хлопчик перебуває у медичному закладі, де його життю та здоров'ю нічого не загрожує, а з його матір'ю спілкуються соціальні працівники та співробітники поліції. Подальшу долю хлопчика та його матері вирішуватимуть соціальні служби.

Нагадуємо, що в Подільському районі Києва ювенальні поліцейські та соціальні працівники забрали від п'яних матері та бабусі двох малолітніх дітей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися