У Києві соцпрацівники забрали від п’яних матері та бабусі малих дітей (ФОТО)

Що відомо про неблагополучну родину

У Подільському районі Києва ювенальні поліцейські та соціальні працівники забрали від п’яних матері та бабусі двох малолітніх дітей. Про це розповіли в столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, на родину поскаржились сусіди. Мешканці будинку на вулиці Верболозній заявили, що дуже гучно відпочивають в сусідній родині. За вказаною адресою виїхав патруль поліції та співробітники сектору протидії домашньому насильству.

На місці правоохоронці встановили, що тримісячний хлопчик та його дев’ятирічний брат близько двох днів перебували у квартирі в антисанітарних умовах. Весь цей час їхні мати та бабуся розпивали алкоголь із новим знайомим в його оселі. Правоохоронці побачили в квартирі власника оселі та двох його п’яних гостей, які сварились між собою та провокували конфлікт із сусідами. У житлі, де з дорослими знаходились діти, був суцільний безлад, бруд та антисанітарія, розкидані речі та пляшки із алкоголем.

Ювенальні поліцейські спільно зі співробітниками служби у справах дітей та сім’ї забрали малолітніх та помістили до лікарні. Соцпрацівники мають вирішити питання щодо їх подальшого місця перебування. На матір дітей чекає адміністративна відповідальність за невиконання батьківських обов’язків.

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва ювенальні поліцейські та соціальні працівники забрали з неблагополучної родини новонароджену дівчинку. У квартирі перевіряючі побачили розкидане сміття, яке закривало повністю прохід у квартиру, брудні речі та тарганів. У занедбаній оселі стояв жахливий сморід. Дівчинку, якій всього два тижні, правоохоронці забрали у зв’язку з загрозою для її життя та здоров’я під нагляд лікарів. На матір дитини склали адміністративний протокол. За невиконання обов'язків щодо виховання дітей жінці загрожує позбавлення батьківських прав.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в селищі під Броварами чоловік облив себе бензином і підпалив на очах у дружини. Спроба суїциду трапилась у селищі Красилівка. Потерпілого 60-річного чоловіка з тяжкими опіками забрала до лікарні "швидка.

Читайте також, що в поліції Київської області розповіли про викритих прихильників ПВК "Редан".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися