Купа сміття, таргани та сморід: з родини у Києві забрали немовля (ФОТО)

Що розповіли про кричущий випадок в поліції

У Голосіївському районі Києва ювенальні поліцейські та соціальні працівники вилучили з неблагополучної родини новонароджену дівчинку. Про це розповіли в столичній поліції, передають "Коментарі".

До поліції звернулися медики. Правоохоронцям повідомили, що 21 лютого з місцевої лікарні виписали жінку з новонародженою дитиною, яка проживає на вулиці Ломоносова. Під час проведення медичного патронажу матір перестала відповідати на дзвінки та двері своєї квартири не відчиняла.

Інспектори ювенальної превенції, спеціалісти Служби у справах дітей та сім’ї Голосіївської районної державної адміністрації вирушили до родини для перевірки. У квартирі перевіряючі побачили розкидане сміття, яке закривало повністю прохід у квартиру, брудні речі та тарганів. У занедбаній оселі стояв жахливий сморід. Дівчинку, якій всього два тижні, правоохоронці забрали у зв’язку з загрозою для її життя та здоров’я під нагляд лікарів.

На матір дитини склали адміністративний протокол. За невиконання обов'язків щодо виховання дітей жінці загрожує позбавлення батьківських прав. Подальшу долю дитини визначать соціальна служба.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва перехожий майже до смерті побив підлітка. На вулиці до 16-річного хлопця почав чіплятись молодик, який спровокував конфлікт та побив його. Лише коли хлопець втратив свідомість незнайомець пішов геть. Інцидент стався на вулиці Дніпровська набережна. Нападника розшукали та затримали. Ним виявився 19-річний киянин. Поліцейським молодик заявив, що побив підлітка через те, що йому не сподобався його зовнішній вигляд. Потерпілого підлітка з численними травмами до лікарні забрала "швидка".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в селищі під Броварами чоловік облив себе бензином і підпалив на очах у дружини. Спроба суїциду трапилась у селищі Красилівка. Потерпілого 60-річного чоловіка з тяжкими опіками забрала до лікарні "швидка.

Читайте також, що п’яний водій став винуватцем смертельного ДТП у Київській області.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися