У Бучі при демонтажі будинку виявили небезпечну знахідку (ФОТО)

Нерозірвані артснаряди при демонтажі будинку виявили в Бучі

В Бучі при демонтажі зруйнованого будинку виявили нерозірвані артснаряди. Про це повідомляє Бучанська міська рада, передають "Коментарі".

У повідомленні йдеться, що артилерійський снаряд С-100 знаходився на території одного з будинків у провулку Максима Ридзанича. Фахівці з розбору завалів його вчасно помітили й ізолювали до приїзду Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС. 

Снаряд вивезли. Згодом фахівці ДСНС знешкодять його у безпечному місці.  

Це був останній із 32 будинків, де через підозру наявності вибухонебезпечних предметів роботи виконували з фахівцями ДСНС.

Вимогу працювати тільки у їхньому супроводі фахівці з розбору завалів мають ще по двох локаціях мікрорайону Лісова Буча.

Нагадуємо, що в Київській області виявили підозрілий ящик з боєприпасами окупантівВибухотехніки продовжують виявляти вибухонебезпечні предмети окупантів у Київській області. В Бучанському районі було виявлено 75 мінометних мін типу М-6.

Також у Київській області поліцейські вилучили небезпечну знахідку. Понад 150 набоїв було виявлено на перехресті. До поліції зателефонував житель села Лубянка і повідомив, що виявив пакунок із набоями. На місці події правоохоронці Бучанського управління поліції Київської області вилучили понад 150 набоїв калібром 12,7 міліметрів і скерували їх на експертизу. 

"Коментарі" повідомляли, що поліція встановлює обставини загибелі чоловіка у Подільському районі Києва. На провулку Квітневому пролунав вибух, а в подальшому було виявлено тіло невідомого з тілесними ушкодженнями. За попередньою інформацією, в руках 29-річного чоловіка вибухнула граната, і він загинув на місці.

Читайте также