На трасі Київ — Чоп через ДТП обмежили рух транспорту (ФОТО)

Що треба знати водіям

На трасі міжнародного значення Київ — Чоп ускладнений рух транспорту через дорожньо-транспортну пригоду за участі двох автомобілів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції України.

За даними правоохоронців, ДТП сталася на автомобільній дорозі Київ — Чоп у Житомирській області. Через аварію ускладнений рух в напрямку столиці.

"У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою з потерпілими, що сталася вранці, близько 7-ї години, на 109 км автодороги Київ — Чоп (поблизу повороту до села Більківці) Житомирської області, рух транспорту в напрямку міста Києва ускладнений", — заявили в Патрульній поліції України.

Детальної інформації щодо постраждалих немає. Зараз патрульні забезпечують регулювання та безпеку дорожнього руху. Водіїв закликали планувати маршрут своїх поїздок з урахуванням інформації про аварію та бути уважними на дорогах. В Патрульній поліції України також оприлюднили фото з місця ДТП.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва на території комунального підприємства згоріли приватні автомобілі. Пожежа сталася на території КП "Плесо". На вулиці Приозерна згоріли два приватні автомобілі "ВАЗ 2106" та "ЗАЗ Славута". Загасити пожежу вдалося за півгодини. Внаслідок пожежі в автомобілях пошкоджено салон та лакофарбове покриття. Жертв та постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території національного природного парку "Голосіївський" у Києві встановили тимчасові перекриття для запобігання в’їзду автомобільного транспорту. Це зробили для забезпечення благоустрою.

Читайте також, де в центрі Києва через ремонтні роботи на кілька місяців обмежили рух транспорту.

Читайте также