У Київській області через масштабну пожежу евакуювали людей (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Білоцерківському районі Київської області сталася масштабна пожежа в багатоквартирному житловому будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася в місті Узин. На вулиці Авіаторів загорілася одна з квартир п’ятиповерхового будинку. Пожежа виникла в квартирі на останньому поверсі. Була необхідна евакуація жильців будинку. Рятувальники врятували 18 людей, серед яких шестеро дітей.

З вогнем боролися понад два десятки працівників ДСНС. Загасити пожежу на площі 70 квадратних метрів вдалося лише за півтори години. Про жертв та постраждалих рятувальники не повідомляють. Причина пожежі також поки що невідома. У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області оприлюднили фото з місця пожежі.

Нагадаємо, у Київській області на Житомирській трасі сталася ДТП за участі трьох автомобілів. На трасі Київ — Житомир автомобіль Fiat під керуванням 36-річного чоловіка зіткнувся з автомобілем “ЗАЗ". Від отриманих травм водій “Таврії” загинув на місці. Третій автомобіль BMW зазнав ушкоджень внаслідок потрапляння деталей одного з автомобілів-учасників ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на низці столичних вулиць дозволили рух зі пришвидшеною швидкістю. У Департаменті транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації розповіли, на яких ділянках доріг тепер можна пересуватись зі швидкістю 80 кілометрів на годину.

Читайте також, як на Київщині посилили захист від атак ворожих дронів-камікадзе.

Читайте также