Стало відомо подробиці аварії трубопроводу у центрі Києва (ФОТО, ВІДЕО)

Рух транспорту частично відновили — що потрібно знати водіям

У Києві через аварію на магістральному трубопроводі був ускладнений рух на бульварі Миколи Міхновського (до перейменування — Дружби народів) та вулиці Підвисоцького. Про це повідомили у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, на вулиці Підвисоцького сталась аварія на трубопроводі. Через це був ускладнений рух транспорту. Об'їзд здійснювався через вулицю Товарну. Згодом рух на бульварі Миколи Міхновського відновили. Однак на вулиці Підвисоцького продовжується перекриття.

У "Київтеплоенерго" заявили, що локалізували пошкодження тепломережі на бульварі Миколи Міхновського. У підприємстві уточнили, що аварія сталася сьогодні, 10 квітня, о 08:40 на бульварі Миколи Міхновського, 24/2. Тут було експлуатаційне пошкодження магістрального трубопроводу з витоком води назовні. Частина теплоносія потрапила на проїжджу частину. 

"Одразу після повідомлення про витік у трубопроводі було знижено тиск та відключено ділянку. Пошкодження локалізовано та розпочато підготовку до ремонтних робіт. Завершити їх планують впродовж доби", — заявили у "Київтеплоенерго".

Пошкоджений трубопровід був введений в експлуатацію в 1961 році. Зараз у Києві 80% теплових мереж вичерпали свій нормативний термін експлуатації і потребують заміни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві необхідно забезпечити безбар’єрний доступ до станцій метрополітену. Автор петиції вимагає від столичної влади забезпечити безбар’єрний доступ до метрополітену. Свої вимоги він пояснює тим, що двері на станціях київського метрополітену міцні та сильні, а це є перепоною для кожного пасажира. Особливо чутливою є проблема для людей літнього віку та людей з фізичними порушеннями. Столичну владу автор закликав розглянути дану проблему, яка дошкуляє не одне десятиліття киянам.

Читайте також, де на Київщині кардинально змінили рух транспорту.

Дивіться також відео, як під Києвом через ремонт мосту затопило дорогу та житлові будинки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися