У Київській області посеред вулиці загорівся автомобіль

У Бучанському районі виникло загорання автомобіля

У Бучанському районі Київської області ліквідовано загорання автомобіля. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

У повідомленні йдеться, що 10 квітня о 15:38 до оперативно-диспетчерської служби Бучанського району надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Котирла в селі Крюківщина Вишневої територіальної громади.

До місця виклику було направлено черговий караул 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Вишневе. По прибуттю на місце виклику рятувальниками було встановлено, що виникло загорання автомобіля “Газель”.

Пожежу локалізовано о 15:54 та повністю ліквідовано о 16:00. На місці виклику працювало 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

Причина пожежі встановлюється.

Нагадуємо, що в Київській області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Водій легкового автомобіля Toyota не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом. Внаслідок ДТП пасажирка автівки загинула на місці аварії, а водій отримав травми різного ступеня тяжкості.

Також у центральній частині української столиці на Хрещатику сталася серйозна пожежа. Загорання сталося на третьому поверсі чотириповерхового навчального корпусу Київського національного університету імені Карпенка-Карого.

Читайте также