На дорогу у Києві впало дерево: рух транспорту ускладнено

Що треба знати водіям

У Шевченківському районі столиці на одну з вулиць впало дерево. Про це водіїв попередили у Патрульній поліції Києва, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, через падіння дерева на проїздну частину ускладнено рух автомобільного транспорту.

"На вулиці Герцена впало дерево. Рух в обох напрямках ускладнений. Плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції Києва.

У відомстві оприлюднили фото з місця надзвичайної події та схему ділянки, де у Києві ускладнено рух транспорту. Згодом у поліції повідомили, що рух транспорту відновили.

Нагадаємо, у Києві на перехресті вулиць Бориса Гмирі та Єлизавети Чавдар частково обмежили рух транспорту. На цій ділянці облаштовують кільцеву розв’язку. Обмеження ввели до травня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через проведення ремонтних робіт з 1 квітня обмежили рух транспорту в Шевченківському районі на вулиці Татарській. Ці обмеження через проведення капітального ремонту триватимуть до 31 травня. Ремонтні роботи проведуть на ділянці між вулицями Отто Шмідта і вулицею Половецькою. Потім дорожники працюватимуть на інших частинах вулиці Татарської.

Також у Києві через відновлення ремонтних робіт на кілька місяців обмежили рух транспорту на вулиці Льва Толстого. Ці обмеження через відновлення капітального ремонту триватимуть до кінця травня. Ремонтні роботи проводять на ділянці між вулицями Тарасівської та Митрополита Василя Липківського. Ремонт триватиме і на проїжджій частині, і на тротуарі.

Читайте також, що у Молдові в ДТП потрапив автобус, який їхав до Києва.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися