Під час пожежі в будинку під Києвом врятували людей (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Бучанському районі Київської області сталася масштабна пожежа в багатоквартирному житловому будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася у місті Вишневе, 14 квітня. На вулиці Чорновола загорілася квартира на третьому поверсі багатоквартирного житлового будинку.

З палаючого приміщення врятували двох людей та передали потерпілих працівникам швидкої медичної допомоги. Загасити пожежу в квартирі вдалося менш ніж за пів години. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють.

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва сталася масштабна пожежа в приватному житловому будинку. На вулиці Медичній загорівся двоповерховий будинок. Гасіння пожежі ускладнювалось відсутністю в цьому районі протипожежного водопостачання. Загасити пожежу на площі 200 квадратних метрів вдалося через понад дві години. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області згоріла куряча ферма. Пожежа сталася у побутовому приміщенні ферми у місті Березань на площі 300 квадратних метрів. Загасити вогонь вдалося за дві години. Внаслідок пожежі загинули близько тисячі курей.

Читайте також, де у Київській області згоріла церква



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися