В лісі у Києві під час прогулянки заблукала няня з малюком (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про порятунок жінки з дитиною

У Києві під час прогулянки у лісі заблукала няня разом з однорічною дитиною. Про операцію з порятунку розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, інцидент, попри заборону відвідування лісів під час воєнного стану, стався у Деснянському районі Києва. В поліцію звернувся батько малюка. Чоловік повідомив, що зникла няня із його однорічним сином. Киянин пояснив, що близько 15:00 жінка йому зателефонувала та повідомила, що загубилася із малюком в лісі, після чого перестала виходити на зв'язок.

На пошуки 60-річної жінки з дитиною скерували особовий склад Деснянського управління поліції, патрульних поліцейських та підрозділи нацгвардійців. У ході пошукових заходів патрульні розшукали в лісі жінку з дитиною. Наразі з ними усе добре. 

У Патрульній поліції Києва зазначили, що літня жінка була втомлена й в неї встиг розрядитися телефон. Патрульні запросили її з дитиною у службовий автомобіль та доставили додому, де на них чекали схвильовані батьки та інспектори ювенальної превенції. Правоохоронці також оприлюднили відео порятунку няні з малюком.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися