Під Броварами сталася масштабна пожежа (ФОТО)

Подробиці розповіли рятувальники

У Броварському районі Київської області сталася масштабна пожежа у приватному житловому будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася у Великодимерській об’єднаній територіальній громаді в суботу, 15 квітня. В селі Жердова на вулиці Марії Заньковецької загорівся приватний житловий будинок. Загасити пожежу рятувальникам вдалося лише за дві години. Ймовірною причиною загоряння називають коротке замкнення електромережі.

Про потерпілих нічого невідомо. У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Київській області оприлюднили фото з місця пожежі.

Окрім того, у Білоцерківському районі Київської області у селі Лосятин вщент згорів приватний житловий будинок. Внаслідок пожежі загинув 52-річний власник житла. Загоряння виникло через замикання електрообігрівача. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві стався вибух у Деснянському районі столиці. На житловому масиві Троєщина на вулиці Милославській внаслідок вибуху гранати травмовані жінка та чоловік.

Нагадаємо, у Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна ДТП на складському підприємстві. В Устимівці на складі водій переїхав вантажівкою чоловіка під час відвантажувальних робіт. Від отриманих травм 29-річний чоловік загинув.

Читайте також, що у Бучанському районі Київської області від ураження струмом загинула людина



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися