На складі у Київській області вантажівка переїхала людину

Що відомо про смертельну ДТП

У Білоцерківському районі Київської області сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода на складському підприємстві. Про це розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, в Устимівці на підприємстві водій переїхав вантажівкою чоловіка. Про нещасний випадок поліцейським повідомили у четвер, 13 квітня. Під час відвантажувальних робіт на одному зі складів загинув 29-річний чоловік внаслідок наїзду вантажного автомобіля.

На місці смертельної ДТП працювали співробітники Білоцерківського управління поліції Київщини. Інші подробиці смерті людини на складі правоохоронці не повідомляють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на колії метро впав чоловік, через що певний час не працювали кілька станцій. Це сталося під час ранкового "піку" на станції "Дружби народів". Інцидент спричинив обмеження в роботі "зеленої лінії" метро. Через падіння людини на колії були зачинені на вхід станції "Печерська", "Дружби народів", "Видубичі" та "Славутич".

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області тракторист підірвався на міні. Вибух стався під час проведення дорожніх робіт між селами Русанів та Світильня. Тракторист підірвався на протитанковій міні. Поліцейські обстежили місце надзвичайної події та поряд з трактором знайшли ще тринадцять мін. Водій трактора отримав травми. 34-річного чоловіка госпіталізували до лікарні. Трактор внаслідок вибуху майже знищено.

Читайте також, що у Києві винуватець ДТП з потерпілим ще й кидався в бійку



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися