У Києві затримали агресивного водія за ДТП та бійку (ФОТО)

Подробиці розповіли правоохоронці

У Києві винуватець дорожньо-транспортної пригоди з потерпілим ще й кидався в бійку. Про це розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася у Голосіївському районі Києва на Фрометівському узвозі. Патрульним повідомили, що з автомобіля під час руху випала людина. Заявник розповів поліцейським, що побачив як в автомобілі Ford сваряться його знайомі. Під час конфлікту жінка намагалася залишити автівку, проте водій розпочав рух і вона випала на землю.

"Небайдужий чоловік намагався допомогти знайомій, однак керманич вибіг з автівки та розпочав бійку і з ним", — заявили в Патрульній поліції Києва.

Агресивного водія затримали. На місце ДТП патрульні викликали слідчо. Потерпілих забрали до лікарні медики.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області жінка до смерті забила чоловіка. Вбивство сталося у Білоцерківському районі. В селі Пархомівка 46-річна жінка під час сварки завдала дерев'яною палицею множинні удари по голові та тілу 51-річного чоловіка. Від отриманих травм потерпілий помер.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області тракторист підірвався на міні. Вибух стався під час проведення дорожніх робіт між селами Русанів та Світильня. Тракторист підірвався на протитанковій міні. Поліцейські обстежили місце надзвичайної події та поряд з трактором знайшли ще тринадцять мін. Водій трактора отримав травми. 34-річного чоловіка госпіталізували до лікарні. Трактор внаслідок вибуху майже знищено.

Читайте також, що у Києві на колії метро впав чоловік, через що певний час не працювали кілька станцій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КИЕВЛЯНИН

14 квітня 2023, 18:23

И эти люди хотят в Европу....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися