Горить лікарня на Червоному Хуторі (ФОТО)

Пожежа сталася в реанімації ковідного відділення

Виклик до пожежників надійшов 15 березня о 14:34, йдеться у терміновому повідомленні прес-служби  Головного управління ДСНС Києва. Займання сталося в лікарні Дарницького району (Харківське шосе, 121).

На місце події було направлено рятувальників з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів - 6 одиниць техніки, 25 чоловік особового складу.

Було встановлено, що на третьому поверсі трьохповерхової будівлі лікарні, в кімнаті сестри-хазяйки реанімаційного відділення, сталося загоряння чистої постільної білизни та іншого господарчого приладдя. Горіло вже 15 кв.м.

О 15:11 вогнеборці локалізували займання, а о 15:21 - ліквідували.  Хворих на COVID-19 в приміщеннях, де виникла пожежа не було. Жертв та постраждалих в наслідок пожежі немає. Причина займання встановлять правоохоронні органи.

Проте, інформує ДСНС:

Займання супроводжувалася сильним задимленням, але через те, що стан хворих не дозволяв їх евакуйовувати з приміщень інтенсивної терапії, під час ліквідації пожежі проводилося провітрювання приміщень. У цей час, разом із хворими в кожній палаті перебували по одному рятувальнику та медичному працівнику.

Фото прес-служби ДСНС Києва



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися