В Броварах прогримів вибух в будинку: що відомо (ФОТО)

Є потерпілі

У Броварах стався вибух у приватному житловому будинку. Про надзвичайну подію розповів Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

"Сьогодні близько 12:30 у приватному будинку по вул. Харківській стався вибух газового балону. В результаті інциденту постраждали двоє осіб — чоловік 1980 року народження та жінка 1981 року народження", — повідомив Сапожко.

За його словами, на місце вибуху оперативно прибули рятувальники, які надали людям першу медичну допомогу.

"Наразі потерпілі знаходяться у лікарні, стан оцінюється медиками, як середньої важкості. Загрози для життя немає", — поінформував мер Броварів.

Броварський міський голова Ігор Сапожко оприлюднив фото з місця вибуху у приватному будинку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві стався вибух у Деснянському районі столиці. На житловому масиві Троєщина на вулиці Милославській внаслідок вибуху гранати травмовані жінка та чоловік. Поліція затримала чоловіка, який від ревнощів намагався вбити свою знайому та її друга. Подробиці можна подивитись на відео.

Нагадаємо, у хостелі під Києвом сталося вбивство. У Вишневому мешканець хостела забив на смерть сусіда по кімнаті. Чоловіки розпивали алкоголь. Між ними зав’язалася сварка, яка переросла в бійку. Молодший чоловік наніс старшому удари по голові та у живіт. Від отриманих травм 48-річний чоловік помер. Нападника затримали.

Крім того, смертельна ДТП сталася на автомобільній трасі Київ-Харків. Внаслідок зіткнення трьох вантажівок сталася масштабна пожежа поблизу села Панфіли Яготинської територіальної громади. У ємкостях одного з вантажних автомобілів був газ. Загасити масштабну пожежу вдалося лише за п’ять годин. Під час пожежі рятувальники виявили двох загиблих.

Читайте також, що у Київській області викрили шахрайську схему видурювання грошей у військових ЗСУ та їхніх близьких.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися