П’яна жінка влаштувала нічні перегони з поліцією у Києві (ВІДЕО)

Водійка намагалася втекти від патрульних

У Києві поліцейським довелося ганятися за неадекватною жінкою-водієм. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції столиці.

За даним правоохоронців, вночі на Берестейському проспекті патрульні помітили автомобіль Hyundai Tucson, який рухався з пошкодженим колесом. Інспектори намагались зупинити автомобіль, проте водій не реагував на спеціальні світлові та звукові сигнали й продовжував рух, маневруючи зі сторони в сторону по дорозі.  

Після нетривалого переслідування автомобіль зупинився. За кермом перебувала 44-річна жінка. Патрульні помітили в неї ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти огляд за допомогою Драгера кермувальниця відмовилась.

Окрім того, у жінки була травма голови. Вона зізналась, що впала за декілька хвилин до поїздки. Патрульні надали водійці домедичну допомогу, склали стосовно неї адміністративний протокол та відсторонили від керування автомобілем.

Нагадаємо, напередодні у Києві на Житомирській трасі сталася масштабна ДТП. Через аварію при виїзді зі столиці на Брест-Литовському шосе утворились величезні затори. Очевидці оприлюднили фото та відео жахливої ДТП. На кадрах можна побачити понівечений мікроавтобус та вантажівку. Згодом стало відомо, що в ДТП травмовані пасажири маршрутки, а водія довелося діставати з автівки рятувальникам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі Київ – Харків внаслідок ДТП за участю трьох вантажівок сталася масштабна пожежа. Поблизу Яготину вщент згоріли три вантажних автомобілі, у ємкостях одного з них був газ. Загасити масштабну пожежу вдалося лише за п’ять годин. Під час пожежі рятувальники знайшли двох загиблих.

Читайте також, що у хостелі під Києвом сталося вбивство



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися