Через "розваги" підлітків в Бучі затопило кілька поверхів будинку (ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції

В Бучі двоє підлітків заради розваг зіпсували камери відеоспостереження та водопровід у багатоквартирному житловому будинку. Про аварію розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

"На одному з Інтернет-ресурсів було поширене відео, де двоє молодиків псують камери відеоспостереження в багатоквартирному будинку. Крім цього, до Бучанського управління поліції надійшла заява від мешканців цього ж будинку щодо пошкодження  водогінної мережі", — повідомили в регіональній поліції.

Правоохоронці встановили особи хлопців, які пошкодили майно у житловому будинку. Це 16-річний та 17-річний мешканці Бучі. Поліцейські провели з підлітками бесіду та притягнули до відповідальності їхніх батьків за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Нагадаємо, в Білогородці поліцейський знайшов скривавленого 14-річного хлопця. У підлітка були перелом кісток носа, струс мозку, травма голови та контузія ока. Кривдниками виявились двоє 17-річних жителів села Музичі. Неповнолітні не просто завдавали ударів хлопцеві, а ще й знімали побиття на відео, яке згодом поширили в мережі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Микола

22 квітня 2023, 13:45

Яка бесіда ? Ви вже з головою недружите, співбесідники -- все поновити за рахунок родичів, а цих оболтусів на виправні роботи == в Бучі є де відпрацьовувати, будуть "сачкувать" - закрить за кольючку і дізнаються як шилом патоку їсти !!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися