Під Києвом жорстоко побили дитину до втрати свідомості (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції

В Білогородці поліцейський офіцер громади знайшов скривавленого 14-річного хлопця. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, у підлітка були перелом кісток носа, струс мозку, травма голови та контузія ока.

"Кривдниками виявились двоє 17-річних жителів села Музичі. Неповнолітні не просто завдавали ударів хлопцеві, а ще й знімали побиття на відео, яке згодом поширили в мережі", — повідомив Нєбитов.

Керівник Національної поліції України в Київській області додав, що обом підліткам суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в нічний час доби. Фігурантам кримінальної справи загрожує до чотирьох років тюрми.

"Шановні батьки та освітяни, закликаю вас  дуже уважно ставитися до фактів булінгу та насильства серед дітей! Пам’ятайте, що під час воєнного стану, діти є найвразливішою категорією!" — закликав Нєбитов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві стався вибух у Деснянському районі столиці. На житловому масиві Троєщина на вулиці Милославській внаслідок вибуху гранати травмовані жінка та чоловік. Поліція затримала чоловіка, який від ревнощів намагався вбити свою знайому та її друга. Подробиці можна подивитись на відео.

Нагадаємо, що у Київській області жінка до смерті забила чоловіка. Вбивство сталося у Білоцерківському районі. В селі Пархомівка 46-річна жінка під час сварки завдала дерев'яною палицею множинні удари по голові та тілу 51-річного чоловіка. Від отриманих травм потерпілий помер.

Читайте також, що у Києві затримали чоловіка, який до смерті побив рідного брата.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися