У Київській області після затоплення човна врятували чоловіка (ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції

У Бориспільському районі Київської області відпочинок на резиновому човні лень не закінчився трагедією. Про інцидент розповів начальник Національної поліції України в регіоні Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, правоохоронцям довелося рятувати чоловіка, в якого затонув човен.

"Ризикнув вийти на воду, ледь не потонув. Попри заборону 32-річний житель села Глибоке вирішив провести дозвілля на човні, судно пробилось і затонуло. Чоловік самотужки зміг дістатися до острівця, почав кликати на допомогу", — розповів Нєбитов.

Працівники групи реагування патрульної поліції Бориспільського управління поліції Київщини залучили до порятунку місцевого жителя з човном, забезпечили доправлення чоловіка до берега та одразу викликали медиків.

Нагадаємо, у Києві озброєні молодики вимагали мільйон гривень, погрожували киянину вбивством та змушували чоловіка копати собі могилу. Учасники банди приїхали до киянина додому, схопили та вивезли на автомобілі до лісосмуги. Там чоловіку погрожували вбивством, якщо він не заплатить. Подробиці — в нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві стався вибух у Деснянському районі столиці. На житловому масиві Троєщина на вулиці Милославській внаслідок вибуху гранати травмовані жінка та чоловік. Поліція затримала чоловіка, який від ревнощів намагався вбити свою знайому та її друга. Подробиці можна подивитись на відео.

Читайте також, що у Києві затримали чоловіка, який до смерті побив рідного брата.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися