На Броварському проспекті у Києві сталася масштабна ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварію у столиці

У Києві на Броварському проспекті зіткнулися три автомобіля. Про це повідомляє видання "Трибуна-Бровари", передають "Коментарі".

Очевидці дорожньо-транспортної пригоди стверджують, що водій Toyota Camry намагався проїхати між Skoda Octavia та "Газеллю", але невдало. На місці ДТП працює поліція. Рух у бік Києва ускладнений. На Броварському проспекті утворився великий затор. Офіційної інформації про ДТП та щодо постраждалих поки що немає. На момент аварії автомобілі швидкої медичної допомоги на місце ДТП не прибували. Два автомобілі зазнали значних ушкоджень.

Нагадаємо, напередодні у Києві на Житомирській трасі сталася масштабна ДТП. Через аварію при виїзді зі столиці на Брест-Литовському шосе утворились величезні затори. Очевидці оприлюднили фото та відео жахливої ДТП. На кадрах можна побачити понівечений мікроавтобус та вантажівку. Згодом стало відомо, що в ДТП травмовані пасажири маршрутки, а водія довелося діставати з автівки рятувальникам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі Київ – Харків внаслідок ДТП за участю трьох вантажівок сталася масштабна пожежа. Поблизу Яготину вщент згоріли три вантажних автомобілі, у ємкостях одного з них був газ. Загасити масштабну пожежу вдалося лише за п’ять годин. Під час пожежі рятувальники знайшли двох загиблих.

Дивіться також відео, як п’яна жінка влаштувала нічні перегони з поліцією у Києві.

Читайте також, що під Києвом пасажирський автобус потрапив в ДТП.

Читайте также