У Київській області загорілася лазня готельно-ресторанного комплексу

Причина пожежі встановлюється

В Обухівському районі Київської області рятувальниками ліквідовано загорання лазні готельно-ресторанного комплексу. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

23 квітня о 15:29 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про пожежу в селі Горохове Кагарлицької територіальної громади.

На місце виклику було направлено черговий караул 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Кагарлик. По прибуттю рятувальниками було встановлено, що горить лазня готельно-ресторанного комплексу.

Пожежу було локалізовано о 16:00 та ліквідовано о 16:30. До гасіння пожежі залучалося 2 одиниці техніки та 8 рятувальників особового складу. Причина пожежі встановлюється.

Нагадуємо, що рятувальники ліквідували пожежу в кафе у Голосіївському районі столиці. На місці події було залучено 2 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 10 рятувальників особового складу. Причину та обставину пожежі встановлюватиметься правоохоронцями.

Також у Фастівському районі Київської області рятувальники ліквідували загорання житлового будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися