У Київській області охопило вогнем житловий будинок

Причина пожежі встановлюється

У Фастівському районі Київської області рятувальники ліквідували загорання житлового будинку. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

24 квітня о 18:00 до оперативно-диспетчерської служби Фастівського району надійшло повідомлення про загорання житлового будинку за адресою село Мала Офірна Фастівської міської територіальної громади, вулиця Пушкіна.

До місця виклику було направлено черговий караулу 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Фастів.

По прибуттю на місце виклику було виявлено, що вогнем охоплено приміщення житлового будинку. Потерпілих та загиблих не виявлено.

Пожежу локалізовано о 18:37 та повністю ліквідовано о 18:40. На місці виклику працювало 6 рятувальників особового складу та 2 одиниці техніки. Причина пожежі встановлюється.

Нагадуємо, що в Київській області ліквідовано загорання триповерхового приватного житлового будинку. По прибуттю рятувальниками встановлено, що горить приватний триповерховий будинок площею 168 квадратних метрів. На місці події було задіяно 5 одиниць техніки та 22 рятувальники особового складу. Причина пожежі встановлюється.

Також рятувальники ліквідували пожежу в кафе у Голосіївському районі столиці. На місці події було залучено 2 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 10 рятувальників особового складу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися