В ДТП під Києвом постраждали четверо дітей (ФОТО)

Подробиці аварії розповіли в поліції

В Обухівському районі Київської області в дорожньо-транспортній пригоді за участі двох автомобілей постраждали діти. Про аварію розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП з потерпілими сталася поблизу села Ходосівка за участі легковика Ford та автомобіля Audi. В поліції повідомили, що потерпілих госпіталізували до лікарні. В ДТП травмовані четверо дітей. Це тринадцятирічна, семирічна та восьмимісячна дівчата в десятирічний хлопчик. Постраждалі діти знаходилися в автомобілі Ford.

Деталі ДТП правоохоронці пообіцяли надати пізніше. У Національній поліції України в Київській області оприлюднили фото з місця аварії.

Окрім того, днями в Броварському районі Київської області в ДТП за участі п’ятьох автомобілей постраждали діти та дорослі. ДТП з потерпілими сталася в селі Зазим’я. В поліції повідомили, що 40-річний водій Volvo виїхав на зустрічну смугу руху та врізався в попутне авто Kia. Надалі від удару автомобіль Volvo зіткнувся з припаркованим на стоянці Chevrolet, що по інерції зіткнувся з автомобілем Citroen, який внаслідок цього врізався в Honda. Внаслідок ДТП постраждали двоє дорослих та двоє малолітніх дітей. 

Нагадаємо, у Києві на Житомирській трасі сталася масштабна ДТП. Через аварію при виїзді зі столиці на Брест-Литовському шосе утворились величезні затори. Очевидці оприлюднили фото та відео жахливої ДТП. Згодом стало відомо, що в ДТП травмовані пасажири маршрутки, а водія довелося діставати з автівки рятувальникам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі Київ – Харків внаслідок ДТП за участю трьох вантажівок сталася масштабна пожежа. Поблизу Яготину вщент згоріли три вантажних автомобілі, у ємкостях одного з них був газ. Загасити масштабну пожежу вдалося лише за п’ять годин. Під час пожежі рятувальники знайшли двох загиблих.

Дивіться також відео, як п’яна жінка влаштувала нічні перегони з поліцією у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися