У Києві в багатоповерхівці сталася пожежа з сильним задимленням

Причина виникнення пожежі встановлюється

У столиці під час пожежі у квартирі було виведено на свіже повітря 2 людини. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у м. Києві, передають "Коментарі".

27 квітня о 08:39 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в 9-ти поверховому житловому будинку на вул.Північна, 50, що в Оболонському районі столиці.

До місця виклику одразу було направлено рятувальників 25-Державної пожежно-рятувальної частини. Як виявилося, пожежа виникла в одній із квартир на 9 поверсі 9-поверхового житлового будинку. Не гаючи часу, рятувальники розпочали гасіння пожежі.

О 08:55 пожежу було локалізовано та о 09:00 - ліквідовано на площі 12 кв. м.

Під час гасіння пожежі спостерігалось сильне задимлення, тому рятувальники провітрювали квартиру та сходову клітку та вивели із сусідньої квартири на свіже повітря 2 людей.

На місці пожежі працювало 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 12 осіб особового складу.

Причина виникнення пожежі наразі встановлюється. Жертв та постраждалих немає.

Нагадуємо, що в Київській області ліквідовано загорання триповерхового приватного житлового будинку. По прибуттю рятувальниками встановлено, що горить приватний триповерховий будинок площею 168 квадратних метрів. На місці події було задіяно 5 одиниць техніки та 22 рятувальники особового складу.

Читайте также