П’яний водій у Броварах потрапив в ДТП з позашляховиком (ФОТО)

Що відомо про аварію

У Броварах сталася дорожньо-транспортна пригода за участю нетверезого водія. Про аварію розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, 35-річний водій автомобіля SsangYong, перебуваючи за кермом напідпитку, не вибрав безпечної швидкості руху та не дотримався дистанції. Внаслідок цього допустив зіткнення із позашляховиком Dodge. В ДТП обійшлося без потерпілих.

За фактом аварії поліцейські склали на правопорушника адміністративні протоколи за кількома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення. Правоохоронці Київської області також вкотре закликали водіїв неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, не вживати алкоголь та не наражати на небезпеку себе та оточуючих.

Нагадаємо, в Броварському районі Київської області в ДТП за участі п’ятьох автомобілей постраждали діти та дорослі. ДТП з потерпілими сталася в селі Зазим’я. В поліції повідомили, що 40-річний водій Volvo виїхав на зустрічну смугу руху та врізався в попутне авто Kia. Надалі від удару автомобіль Volvo зіткнувся з припаркованим на стоянці Chevrolet, що по інерції зіткнувся з автомобілем Citroen, який внаслідок цього врізався в Honda. Внаслідок ДТП постраждали двоє дорослих та двоє малолітніх дітей. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі Київ – Харків внаслідок ДТП за участю трьох вантажівок сталася масштабна пожежа. Поблизу Яготину вщент згоріли три вантажних автомобілі, у ємкостях одного з них був газ. Загасити масштабну пожежу вдалося лише за п’ять годин. Під час пожежі рятувальники знайшли двох загиблих.

Дивіться також відео, як п’яна жінка влаштувала нічні перегони з поліцією у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися