У Києві знайшли залишки від боєприпасів РСЗВ «Град»

Небезпечну знахідку виявлено на території Святошинського лісництва

Піротехніки КАРС "Київська служба порятунку" виявили залишки від боєприпасів "Град" на території Святошинського лісництва. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація, передають "Коментарі".

Так, 1 травня п’ять піротехніків протягом дня обстежили близько 0,5 га території Святошинського лісництва, де й було виявлено частини від боєприпасів РСЗВ "Град".

Загалом протягом тижня піротехнічний підрозділ КАРС "Київська служба порятунку" проводив обстеження територій в Оболонському та Святошинському районах Києва, зокрема в Межигірському та Святошинському лісництвах. 

Здійснено 4 виїзди, перевірено близько 2 га угідь та виявлено кілька залишків від використаних реактивних боєприпасів, зокрема небойову частину снаряду "Град".

У КМДА нагадують, що у Києві на період воєнного стану продовжує діяти заборона відвідувати ліси, а також заїжджати туди на будь-якому транспорті.

"Коментарі" повідомляли, що у Вишгородському районі Київської області знайшли частину ракети реактивної системи залпового вогню "Ураган".


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися