У Київській області сталося декілька пожеж в екосистемах (ФОТО)

Рятувальники чотири рази за добу гасили пожежі в екосистемах

У Київській області за добу рятувальники чотири рази залучалися до гасіння пожеж в екосистемах. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

2 травня до оперативно-диспетчерської служби Фастівського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу у Фастові по вулиці Лугова. До ліквідації пожежі було залучено 4 рятувальників особового складу та 1 одиницю техніки.

Також до оперативно-диспетчерської служби Фастівського району надійшло повідомлення про загорання сміття у Фастові по вулиці Унавська. На місці виклику працювало 4 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.

О 21:08 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про загорання сміття у селі Слобідська Расавка Кагарлицької територіальної громади. Пожежу локалізували о 21:50 та повністю ліквідували о 22:00. До гасіння пожежі залучалося одна одиниця техніки та 3 рятувальників особового складу.

Того ж дня о 21:33 до оперативно–диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про загорання сміття у місті Кагарлик по вулиці Франка. Пожежу локалізовано о 21:55 та повністю ліквідовано о 22:00. До гасіння пожежі залучалася одна одиниця техніки та 4 рятувальники особового складу. 

Нагадуємо, що столичні рятувальники ліквідували пожежу в закладі громадського харчування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися