У Київській області викрили недобросовісного рибалку

У Фастівському районі зафіксували факт незаконної риболовлі

Поліція зафіксувала факт незаконної риболовлі у Фастівському районі. Улов правопорушника оцінюється у понад 200 тисяч гривень. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Стало відомо, що житель села Півні на річці Унава здійснював незаконний вилов риби сітками. 29-річний правопорушник наніс державі збитків на суму близько 200 тисяч гривень. Добуті ресурси та рибальське знаряддя правоохоронці вилучили.

За фактом незаконного зайняття рибним, водним добувним промислом, дізнавачі Фастівського управління поліції Київської області розпочали досудове розслідування.

Поліція Київської області нагадує, що триває нерестова заборона на вилов водних біоресурсів. Також діє заборона на пересування маломірних плавзасобів на водоймах під час воєнного стану. 

Нагадуємо, що в Київській області спіймали недобросовісних рибалок на Канівському водосховищі. Під час нерестової заборони громадяни виловлювали рибу, перевищивши дозволену кількість знарядь лову та гачків, що є порушенням Правил любительського і спортивного рибальства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анатолій Борисович Макаренко

5 травня 2023, 04:09

Чому при воєнному стані на приватних автомобілях, мотоциклах, велосипедах, мопедах--- можна їздити, а на моторних, парусних, резинових лодках ,матрацах, кругах плавати не можна?!?! В під....расів при владі шаріки за роліки заходять?!?!?!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися