У Києві за добу трапилось сім ДТП із потерпілими (ФОТО)

П'ять автопригод сталося за участі пішоходів

За минулу добу у Києві трапилось 7 автопригод з потерпілими, з них 5 випадків — за участі пішоходів. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Одна з таких подій сталась у Шевченківському районі. Під колесами авто Citroen опинився 49-річний громадянин. Попередньо, водій рухався у крайній лівій смузі, а пішохід переходив дорогу у невстановленому місці.

Інша ДТП трапилася у Солом'янському районі, де керманич автобуса МАЗ скоїв наїзд на 39-річну жінку. Попередньо, остання рухалась на пішохідному переході на зелений сигнал світлофора.

В усіх випадках охоронці порядку, за потреби, надавали допомогу потерпілим до приїзду лікарів та викликали слідчих для подальшого з'ясування всіх обставин.

Нагадуємо, що одразу два мотоцикли, які були викрадені за кордоном, знайшлися у Києві. У першому випадку інспектори винесли на водія постанову за порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів, а в іншому склали протокол за керування транспортним засобом особою, яка не має або позбавлена права керування, вчинене повторно протягом року, та викликали на місце слідчих.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися