У Києві від самогубства врятували літню жінку (ФОТО)

Жінка хотіла скоїти самогубство через родинні проблеми

У столиці рятувальники спільно з медиками та працівниками поліції врятували жінку, яка намагалася покінчити життя самогубством. Про це повідомляє КАРС "Київська служба порятунку", передають "Коментарі".

Вчора, 12 травня, до оперативного чергового КАРС надійшло повідомлення від поліції Києва про те, що на вулиці Ковпака у Печерському районі столиці жінка має намір вчинити самогубство. На місце виклику оперативно виїхали рятувальники КАРС "Київська служба порятунку".

Після прибуття було встановлено, що літня жінка вже деякий час стоїть на підвіконні 9 поверху будинку та через родинні проблеми висловлює бажання вчинити самогубство.

На місце події також прибули рятувальники ГУ ДСНС в Києві, медики та правоохоронці. Після проведення майже шестигодинної профілактичної бесіди жінку вмовили злізти з підвіконня та не скоювати самогубство. 

До участі в надзвичайній події було залучено 6 рятувальників та дві одиниці техніки КАРС "Київська служба порятунку ".

Нагадуємо, що в Києві столичні патрульні опинились у потрібному місці у потрібний час та врятували чоловіка, який намагався вкоротити собі віку, стрибнувши з мосту на автомобільну трасу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися