У Києві самогубця намагався стрибнути з моста на трасу (ВІДЕО)

Що відомо про порятунок чоловіка

У Києві столичні патрульні опинились у потрібному місці у потрібний час та врятували чоловіка, який намагався вкоротити собі віку, стрибнувши з мосту на автомобільну трасу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції столиці.

За даними відомства, подія трапилася днями у Дарницькому районі Києва на вулиці Ревуцького. Проїжджаючи на мосту, патрульні помітили чоловіка, який намагався перелізти через огорожу та, ймовірно, хотів вчинити самогубство. Поліцейські одразу зупинились для надання допомоги, однак чоловік на них не відреагував та продовжив лізти на паркан. Один з патрульних інспекторів миттю підбіг до чоловіка, схопив його за руки та відтягнув назад на тротуар. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бориспільському районі Київської області в ДТП травмовано дитину. В селі Панфили травмований дванадцятирічний школяр. Аварія сталася у вівторок, 2 травня. Автомобіль "ВАЗ" під керуванням 49-річного водія зіткнувся з незареєстрованим мопедом “Alpha”. Внаслідок аварії хлопчика госпіталізували до лікарні.

Нагадаємо, у Броварах сталася ДТП за участю нетверезого водія. Водій автомобіля SsangYong, перебуваючи за кермом напідпитку, врізався в позашляховик Dodge. В цій аварії обійшлося без потерпілих.

Читайте також, що у Білоцерківському районі Київської області під час посівної помер тракторист.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися