У Київській області за кермом трактора помер чоловік

Подробиці розповіли в поліції

У Білоцерківському районі Київської області за кермом трактора помер чоловік. Про це розповіли в Національній поліції України в регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, поліцейські Київщини з'ясовують причини смерті водія, що сталася у вівторок, 2 травня.

"В селі Іванівка 54-річному чоловіку стало зле за кермом трактора під час посівної на своїй огородині. Транспортний засіб в'їхав у земляне заглиблення та почав буксувати. Сусід, який прийшов до тракториста за допомогою, виявив його мертвим", — розповіли в поліції.

На місці події працювали слідчі Білоцерківського управління поліції Київщини. Інших подробиць смерті чоловіка правоохоронці не повідомляють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучі прибрали нерозірвані фугасні снаряди, стволи від САУ, сотні елементів російської амуніції та понівечені автомобілі. Все це виявили на найбільшому повоєнному сміттєзвалищі Бучі на вулиці Депутатській. За два місяці роботи територію повністю очистили. Прибрали звідси понад 11 тисяч кубометрів найрізноманітнішого сміття і залишки 70 машин. 

Нагадаємо, у Броварах сталася ДТП за участю нетверезого водія. Водій автомобіля SsangYong, перебуваючи за кермом напідпитку, врізався в позашляховик Dodge. В цій аварії обійшлося без потерпілих.

Дивіться також відео, як в одному із селищ Київщини знайшли та знешкодили збиту крилату ракету.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися