У Київській області в ДТП постраждав школяр на мопеді (ФОТО)

Що відомо про аварію від правоохоронців

У Бориспільському районі Київської області в дорожньо-транспортній пригоді травмовано дитину. Про аварію розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, в ДТП в селі Панфили травмований дванадцятирічний школяр. Аварія сталася у вівторок, 2 травня. Автомобіль "ВАЗ" під керуванням 49-річного водія зіткнувся з незареєстрованим мопедом “Alpha”. Внаслідок аварії дванадцятирічного хлопчика, який керував мототранспортом, госпіталізували до лікарні.

За фактом ДТП слідчі Бориспільського управління поліції Київщини проводять досудове розслідування. В Національній поліції України в Київській області застерегли водіїв дотримуватись Правил дорожнього руху та закликали батьків контролювати дозвілля своїх дітей. Правоохоронці також оприлюднили фото з місця ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучі прибрали нерозірвані фугасні снаряди, стволи від САУ, сотні елементів російської амуніції та понівечені автомобілі. Все це виявили на найбільшому повоєнному сміттєзвалищі Бучі на вулиці Депутатській. За два місяці роботи територію повністю очистили. Прибрали звідси понад 11 тисяч кубометрів найрізноманітнішого сміття і залишки 70 машин. 

Нагадаємо, у Броварах сталася ДТП за участю нетверезого водія. Водій автомобіля SsangYong, перебуваючи за кермом напідпитку, врізався в позашляховик Dodge. В цій аварії обійшлося без потерпілих.

Читайте також, що у Білоцерківському районі Київської області під час посівної помер тракторист.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися