Київські митники виявили спробу незаконного ввезення дорогих товарів (ФОТО)

Товари вилучено, а справу буде скеровано до суду

Київські митники вилучили б'юті-засоби для ін'єкцій - ботокс та філери, які намагалися ввезти в Україну незаконно. Про це повідомляє Київська митниця, передають "Коментарі".

Під виглядом гелів для проблемної шкіри з доволі символічною вартістю - по 20-25 грн за одиницю - ділки намагалися завезти майже 10 тисяч одиниць препаратів, що використовуються в косметології та естетичній медицині.

Йдеться про препарати з комплексом ботулінічного токсину типу А (ін'єкції ботоксу та диспорту), філери для підшкірної імплантації, препарати, що використовуються для глибокої регенерації тканин на основі гіалуронової кислоти, розчини для ліполізу обличчя та тіла.

Вантаж надійшов з Польщі на адресу київського ФОП та був заявлений до митного оформлення в Київській митниці.

Згідно з митною декларацією, підприємець імпортував косметичні препарати та засоби догляду за шкірою, а саме - різноманітні гелі для проблемної шкіри, вироблені в Європі та Кореї.

Проте, під час огляду посадові особи Київської митниці та Департаменту боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил виявили незадекларовані дороговартісні препарати для ін'єкцій краси, а також встановили, що інформація про задекларовані товари, зокрема про їх призначення, є неповною та неточною.

За виявленим фактом складено протокол про порушення митних правил. Препарати вилучено, а справу буде скеровано до суду.

Вартість вилученого буде встановлена згодом. За даними з відкритих джерел, одна упаковка препарату для корекції зморшок корейського виробництва пропонується за 2,5 тисяч гривень.

Нагадуємо, що київські митники викрили спробу ввезення цілого літака по частинах та вилучили літак CESSNA. Під час огляду вантажу київські митники визначили, що заявлений до митного оформлення товар є не частинами літака, а безпосередньо літаком у частково розібраному стані.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися