У Києві рибалка залишив Троєщину без світла

В Міненерго розповіли про позаштатну ситуацію

У Деснянському районі Києва сталося вимкнення лінії електропередачі на Троєщині через рибалку. Про це повідомили в Міністерстві енергетики України, передають "Коментарі".

За даними відомства, позаштатну ситуацію в Києві зафіксували у неділю, 14 травня.

"Сталося вимкнення лінії електропередачі на Троєщині. Ремонтні бригади, які виїхали на місце, виявили на лінії ураженого струмом потерпілого — чоловіка 1991 року народження, який ловив рибу в забороненій зоні", — заявили в Міненерго.

Каретою швидкої допомоги рибалку направили до медичного закладу. Роботу лінії вже стабілізовано. Інших подробиць в Міністерстві енергетики України не надали. Також невідомо про стан потерпілого.

Нагадаємо, у Києві за фактом загоряння карети швидкої допомоги на Печерську розпочали кримінальне провадження. Внаслідок пожежі одна людина загинула, ще двоє отримали опіки. Загоряння автомобілю швидкої медичної допомоги сталося на території лікарні на вулиці Шовковичній. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області сталася смертельна ДТП. Аварія, під час якої трагічно загинув чоловік, сталася на території Великодимерської громади. Водій Dodge з’їхав у кювет та врізався в дерево. Автомобіль загорівся, під час пожежі чоловік загинув.

Читайте також, що у Києві та Київській області набули чинності нові правила рибальства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися