У Києві розслідують смертельну ДТП зі швидкою

Що відомо про аварію

У Києві за фактом загорання карети швидкої допомоги на Печерську слідчі розпочали кримінальне провадження. Про це повідомили у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, внаслідок пожежі одна людина загинула, ще двоє отримали опіки. Загорання автомобілю швидкої медичної допомоги сталося на території лікарні на вулиці Шовковичній, що у Печерському районі Києва.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та рятувальники. Пожежу ліквідували пожежу. Під час проведення огляду місця події правоохоронці виявили в авто обгоріле тіло жінки, 1929 року народження, яку саме швидка транспортувала для госпіталізації. Також внаслідок пожежі ще двоє осіб отримали опіки тіла різного ступеня тяжкості.

Слідчі кваліфікували подію як порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки. Причини загоряння встановлюються. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва стався вибух в одній з квартир багатоповерхового житлового будинку. На Троєщині у квартирі на вулиці Лісківській вибухнула граната. Чоловіка, який незаконно зберігав гранату, поліцейські затримали.

Нагадаємо, у Київській області сталася смертельна ДТП. Аварія, під час якої трагічно загинув чоловік, сталася на території Великодимерської громади. Водій Dodge з’їхав у кювет та врізався в дерево. Автомобіль загорівся, під час пожежі чоловік загинув.

Окрім того, під Києвом на Житомирській трасі сталася ДТП за участі двох позашляховиків. Від сильного удару обидва джипи викинуло на "зустрічку", а Lexus ще й перекинувся.

Читайте також, що під Києвом в кафе поблизу АЗС стався потужний вибух



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КИЕВЛЯНИН

14 травня 2023, 11:18

ВСЕ КАК В ЕВРОПЕ)))))).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися